Co znamená "blacklistován" a "zasílat e-maily"?

 

U každého kontaktu ve Vaší databázi můžete najít kolonku "Blacklistován" a "Zasílat e-maily".

Tyto informace najdete v detailu kontaktu nebo v seznamu kontaktů

Nebo přímo v seznamu Vašich kontaktů:

Blacklistování e-mailových adres

Hodnota ve sloupci "Blacklistován" je „Ano“ nebo „Ne“. Hodnota „Ano“ znamená, že se u dané adresy vyskytl problém s doručováním e-mailů a není možné na tuto adresu v danou chvíli doručit e-mail.
Tento stav je buď trvalý, a to například v případě, že zjistíme, že daná adresa neexistuje, nebo je tento stav „dočasný“, a to znamená, že je tato konkrétní adresa zařazena na seznam blacklistovaných adres jen na určitou dobu a po jejím uplynutí zařadíme tuto adresu opět mezi adresy pro odesílání a pokusíme se na tuto adresu znovu doručit vaši další e-mailovou zprávu. Pokud zjistíme, že se nám to znovu nepodařilo, tato konkrétní e-mailová adresa se znova ocitá na blacklistu a je jí přidělena doba ve dnech, týdnech nebo měsících, po kterou na tomto seznamu přetrvá, než je znovu uvolněna pro další odesílání.

Pokud není možné doručit zprávu na danou konkrétní adresu opakovaně, a to například z důvodu plné schránky, dostává se tato adresa na náš blacklist opakovaně a tím je jí přidělována stále delší doba, po kterou na tomto seznamu setrvá.

Tento mechanismus je v našem systému zaveden hlavně z důvodu vaší ochrany před blacklistováním celé vaší domény na některém ze serverů, které vedou tyto seznamy. Jeden z důvodů, proč se na tomto seznamu ocitnete, je ten, že se neustále snažíte posílat e-maily na adresy, které neexistují nebo nefungují. Pokud je tato aktivita opakovaná, svět internetu se k tomu staví tak, že je toto odesílání roboticky zpracováváno bez ohledu na skutečnost, že doručování na některé e-mailové adresy není možné a začnou vás jako odesílatele penalizovat. A to i tím, že zařadí vaši doménu na blacklist a následně všechny vaše e-maily končí jako nedoručené nebo ve spamových schránkách vašich příjemců.
Metoda, kterou jsme zvolili, tomuto stavu efektivně předchází, a vy tak posíláte své e-maily pouze na adresy, které fungují.

Odhlášení příjemce z příjmu e-mailů

Hodnota ve sloupci "Zasílat e-maily" je buď „Ano“ nebo „Ne“. Hodnota „Ne“ znamená, že se u daná adresa se odhlásila z odběru vašich e-mailových kampaní. Doporučujeme tyto kontakty v databázi ponechat. V případě, že by jste si kontakt smazali, později opět na importovali, příjemce bude opět přihlášen do přijmu vašich e-mailových kampaní. V případě, že kontakt ponecháte v databázi a naimportujete jej ještě jednou, stav "Zasílat e-maily" se u kontaktu nezmění, tímto se chráníte proti nechtěnému odesílání kampaní na odhlášené příjemce. 

 

Máte další otázky? Odeslat požadavek

0 Komentáře

Prosím přihlaste se, abyste mohli napsat komentář.