Správa a přidávání uživatelů

Pokud jste přihlášeni jako Admin, můžete přidávat, editovat a mazat uživatele.

Více informací o uživatelských rolích a jejich oprávnění najdete v článku Uživatelské role.

 

Přidání uživatele

Pro přidání uživatele vyplňte základní údaje, e-mailovou adresu, heslo a zvolte roli Admin, Projekt Manager nebo Consultant. Každý nový uživatele tak získá samostatný login do systému.

Pokud zvolíte roli Projekt Manager nebo Consutant, pak tento uživatel uvidí po přihlášení do systému na svém Přehledu pouze projekty (e-mailové kampaně, online dotazníku nebo aktivního formuláře), které sám vytvořil nebo do kterých ho ostatní uživatelé přidali.

Můžete tak některé projekty sdílet mezi jednotlivými uživateli.

Osoby, které přidáte v rámci Nastavení nového projektu v části "Zobrazit kampaň také uživatelům:" budou na svém Přehledu tento projekt vidět a mohou ho upravovat a ukládat. Role Consultant nikdy nemůže žádný projekt smazat.

 

Mazání uživatele

Před tím, než dojde ke smazání uživatele Vás systém vyzve, abyste převedli všechny projekty na jiného existujícího uživatele. Nikdy se Vám tak neztratí žádné projekty, který tento uživatel vytvořil.

Máte další otázky? Odeslat požadavek

0 Komentáře

Prosím přihlaste se, abyste mohli napsat komentář.